Doesburg Coaching live!

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, and fabulous? Actually, who are you not to be? (…) Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people will not feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. (…) It is not just in some of us; it is in everyone and as we let our own light shine, we unconsciously give others permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”

Citaat: Marianne Williamson, Return to Love: Reflections on the Principles of “A course in Miracles, Ch. 7, Section 3 (1992), p. 190.

Dit citaat heeft mij geïnspireerd om te coachen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geluk.  Als er iets in jouw leven niet bijdraagt aan jouw geluk heb je de keuze om je groot of klein te maken, te vechten of te vluchten, slachtoffer te zijn of regisseur. Je hebt immers maar 1 leven waarin je de beste versie van jezelf kunt neerzetten. Ik vind het een eer om moedige mensen te begeleiden die er voor kiezen om zichzelf op professioneel of persoonlijk te ontwikkelen en de confrontatie met zichzelf aan te gaan.  Mijn werkwijze is oplossingsgericht in plaats van probleemgericht en toekomstgericht in plaats van de focus op het verleden. Daarnaast is  mijn methode positief en pragmatisch. Aan de hand van praktische oefeningen en handvatten kan je in een korte periode veel bereiken.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *