Testimonial I

“Toen ik het coaching traject in ging was ik mezelf helemaal kwijt, ik was op, futloos en leeg. Ik bekijk (gelukkig) alles anders dankzij het coaching traject. Het traject heeft mij geleerd naar mezelf te luisteren en te genieten van alles en iedereen om me heen. Ik heb nu een helderdere blik over hetgeen ik wil bereiken. Het besef dat ik mag zijn wie ik ben beschouw ik als één van de mooiste geschenken (samen met mij twee mooie kinderen) die ik heb mogen krijgen in mijn leven. Een besef die ik heb mogen ‘krijgen’ van Cindy. Cindy heeft mij geleerd (weer) mezelf te zijn. En wat geniet ik nu van mijn leven! Cindy is uitermate professioneel maar tegelijkertijd laagdrempelig dankzij haar humor maar bovenal dankzij haar oprechtheid. Cindy oordeelt niet; Cindy begrijpt. Cindy predikt niet; Cindy deelt. Cindy bepaalt niet; Cindy begeleidt. Cindy is ‘gewoon’ Cindy. En dat maakt haar als coach zo bijzonder….” Rachel

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *