Testimonial II

“Cindy is een betrokken en empatische coach met de kwaliteit om vanaf het eerste moment veiligheid te creeren. Bij Cindy mag je jezelf en kun je jezelf laten zien zonder dat het bedreigend is. Wat mij erg heeft geholpen is de praktische aanpak van de coaching, niet alleen maar praten maar vooral doen. Waar ik toch wel bang voor was is dat je in een coachtraject veel achteruit kijkt maar dat doet Cindy niet, ze helpt je door te kijken waar je nu staat, waar je naartoe wilt en helpt je op een praktische manier stappen te nemen in die richting. In mijn coachingstraject met Cindy heeft ze mijn ogen geopend door mijn vraag vanuit verschillende perspectieven te belichten. Ik zou Cindy als coach, zonder twijfel, aanbevelen aan anderen.” Jacqueline

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *