Klantbeleving

“Toen ik het coaching traject in ging was ik mezelf helemaal kwijt, ik was op, futloos en leeg. Ik bekijk (gelukkig) alles anders dankzij het coaching traject. Het traject heeft mij geleerd naar mezelf te luisteren en te genieten van alles en iedereen om me heen. Ik heb nu een helderdere blik over hetgeen ik wil bereiken. Het besef dat ik mag zijn wie ik ben beschouw ik als één van de mooiste geschenken (samen met mij twee mooie kinderen) die ik heb mogen krijgen in mijn leven. Een besef die ik heb mogen ‘krijgen’ van Cindy. Cindy heeft mij geleerd (weer) mezelf te zijn. En wat geniet ik nu van mijn leven! Cindy is uitermate professioneel maar tegelijkertijd laagdrempelig dankzij haar humor maar bovenal dankzij haar oprechtheid. Cindy oordeelt niet; Cindy begrijpt. Cindy predikt niet; Cindy deelt. Cindy bepaalt niet; Cindy begeleidt. Cindy is ‘gewoon’ Cindy. En dat maakt haar als coach zo bijzonder….”

“Cindy is een betrokken en empatische coach met de kwaliteit om vanaf het eerste moment veiligheid te creëren. Bij Cindy mag je jezelf en kun je jezelf laten zien zonder dat het bedreigend is. Wat mij erg heeft geholpen is de praktische aanpak van de coaching, niet alleen maar praten maar vooral doen. Waar ik toch wel bang voor was is dat je in een coachtraject veel achteruit kijkt maar dat doet Cindy niet, ze helpt je door te kijken waar je nu staat, waar je naartoe wilt en helpt je op een praktische manier stappen te nemen in die richting. In mijn coachingstraject met Cindy heeft ze mijn ogen geopend door mijn vraag vanuit verschillende perspectieven te belichten. Ik zou Cindy als coach, zonder twijfel, aanbevelen aan anderen.”

“Als Apostolisch Genootschap willen wij in gesprek met elkaar over de vragen die in ieders leven wel eens naar boven komen. Wij (Gemeenschap Haarlem) hebben Cindy als spreker gevraagd om ons mee te nemen in haar zoektocht naar geluk tijdens het zingeving café. Haar voordracht over de stap in je leven te durven maken om je dromen waar te maken gaf mede door haar oprechtheid, openheid en kwetsbaarheid genoeg stof om na afloop met elkaar in gesprek te gaan over onze dromen. Cindy inspireert.”

“Als coach laat Cindy een verbluffende authenticiteit zien en probeert ze samen met de cliënt te ontdekken waar belemmerende patronen zijn ontstaan.  Vanuit systematische benadering  worden (werk) gerelateerde problemen ontrafeld en komt zij tot de kern, daar waar de mens zich vanuit eigen bron aan het ontvouwen is. ”

“Cindy laat je beleven dat een coach sessie behalve leerzaam ook vooral leuk kan zijn. We hebben tranen gelachen.”

“De coachgesprekken met Cindy heb ik als heel prettig ervaren. Cindy bracht de gesprekken elke keer heel erg naar het hier en nu en leerde me naast denken en rationaliseren, ook voelen.”